Tervetuloa Miljoonat jakoon -tilaisuuteen 26.10. kuulemaan valtionavustuksista

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntien, järjestöjen ja muiden yhteisöjen edustajille, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan avustusta. Ilmoittautuminen verkossa pidettävään tapahtumaan on käynnissä.

Aluehallintovirastot järjestävät tiistaina 26.10.2021 valtakunnallisen Miljoonat jakoon -tilaisuuden, jossa kerrotaan nuoriso-, liikunta- ja kirjastotoimialojen valtionavustustoiminnasta. Tilaisuus järjestetään täysin etäyhteydellä.

Aamupäivän osuudessa aiheena on aluehallintovirastojen valtionavustustoiminta ja sen kehittäminen. Tarkemmin kuullaan muun muassa avustusten käyttöön liittyvien selvitysten laatimisesta. Esittelyssä on lisäksi harrastamisen Suomen malli, jonka toteuttamiseen aluehallintovirastot ovat jakaneet erityisavustusta.

Iltapäivän osuudessa osallistujat jakautuvat toimialoittain: kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimen avustuksista kiinnostuneille on omat osuutensa. Näihin osuuksiin on räätälöity ohjelma aiheen mukaan.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on käynnissä 23.10.2021 asti. Huomioi, että aamu- ja iltapäiväosuuksiin täytyy ilmoittautua erikseen.

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit tapahtumakalenterissa

Ketkä voivat osallistua tilaisuuteen?

Mukaan ovat tervetulleita kaikki liikunta-, kirjasto- ja nuorisotoimen avustuksia hakevat ja niistä kiinnostuneet toimijat: esimerkiksi kuntien, järjestöjen ja yhdistysten edustajat.

Millaiseen toimintaan avustuksia myönnetään?

Aluehallintovirastot myöntävät vuosittain avustuksia lasten ja nuorten toimintaan, kirjastoille ja liikuntaan. Tarkemmat tavoitteet ja myöntökriteerit vaihtelevat avustusmuodoittain.

Lisätietoa avustuksista aviavustukset.fi-verkkosivuilla

Lisätietoja:

Nuorisotoimen ylitarkastaja Kirsi-Marja Stewart, p. 0295 017 652  

Kirjastotoimen ylitarkastaja Anu Ojaranta, p. 0295 018 302  
Liikuntatoimi, suunnittelija Lauriina Aninko-Takkunen, p. 0295 016 840  
Harrastamisen Suomen malli, suunnittelija Emilia Piitulainen, p. 0295 018 848

etunimi.sukunimi@avi.fi

Lisätietoja ilmoittautumisesta: 

Suunnittelija Elisa Hietala, p. 029 501 7 565 

etunimi.sukunimi@avi.fi